Vreau să împărtășesc cu tine povestea mea despre cum am ajuns să întâlnesc partenerul potrivit.

Acum ceva timp, îmi doream să întâlnesc bărbatul potrivit pentru mine, cu care să îmi pot întemeia o familie. Dar “destinul” îmi aducea altceva. Atrăgeam un anumit fel de bărbați în viața mea și din acest motiv eram nefericită și frustrată. La început am dat vina pe destin, pe univers. Nu înțelegeam unde am greșit. Nu părea să fie ceva în puterea mea să schimb. Până într-o zi, când am realizat că elementul comun eram eu și că rulam un tipar de relație.

Ce se întâmpla de fapt? În copilărie, bărbații din familia mea erau temperamentali, eram obișnuită cu certuri în familie și, inconștient, aduceam familiaritatea în viață mea intrând în același tip de dinamici cu bărbații pe care îi întâlneam.

Atunci am luat hotărârea să sparg acest tipar. Îmi aduc aminte și acum ce sentiment de eliberare mi-a adus această realizare. A fost primul pas pe care l-am făcut pentru a produce schimbarea în viața mea.

Apoi am întrevăzut posibilitatea de a avea un partener așa cum îmi doream. Am creionat în mintea și inima mea partenerul și relația pe care mi-o doream și care știam că m-ar fi făcut fericită. Și am crezut cu tărie că universul îmi va răspunde. Și mi-a răspuns. Am văzut atunci cum ceea ce părea imposibil a devenit posibil.

Povestea nu se oprește aici. Suntem căsătoriți de 11 ani și avem doi copii minunați.

Aș vrea să îți ofer și tie patru întrebări care m-au ajutat:

  1. Ce am învățat de la părinții mei despre relații?

De exemplu eu am învățat că într-o familie se comunică prin certuri

2. Ce au în comun partenerii mei?

În cazul meu, aveau în comun faptul că erau temperamentali;

3. Care e avatarul partenerului meu ideal?

După ce am conștientizat ce tip de partener atrăgeam, m-am întrebat ce îmi doresc și mi-am creionat ce calități vreau să aibe, cum să le manifeste, ce nivel de pregătire vreau să aibe, etc.

4. Ce credință merită să am pentru a aduce în viața mea ceea ce îmi doresc?

Credința mea a fost că merit, că este posibil și că universul îmi va raspunde.

Primele două întrebări ne ajută să conștientizăm ce atragem în mod inconștient. Următoarele două ne îndreaptă către ce ne dorim de fapt.

Ultimul pas pe care merită să îl facem este să ne adresăm întrebarea:

Ce pot face pentru a-l întâlni? Și bineînțeles acționează!

Nu e ușor, dar este posibil!

Pleacă la drum cu convingerea că este în puterea ta să atragi în viața ta ceea ce îți dorești! Asta am făcut și eu! Daca întâmpini dificultăți, întreabă-te cine te poate ajuta. Eu sunt aici, pregătită să îți fiu alături pe acest drum!  

Alături de tine în schimbarea pe care ți-o dorești,

Alina Tudor semnatura 1